Myynti- ja markkinointiassistentti

 

Marker on luovan suunnittelun toimisto, jonka keskeistä osaamista ovat brändi-identiteetit ja visuaalinen kommunikaatio. Asiakaskuntamme koostuu laajasta skaalasta eri kokoisia ja eri toimialojen asiakkuuksia.

 

Tehtävänäsi on vastata Markerin myynnistä ja markkinoinnista sekä kasvattaa asiakaskuntaa uusasiakashankinnan kautta. Pääset vaikuttamaan yrityksen myyntikulttuurin rakentumiseen kehittämällä myyntiprosesseja, markkinointia ja asiakashankinnan keinoja, sekä myynnin työkaluja ja materiaaleja. Tukena työssäsi on osaava asiantuntijatiimi.

 

Omaat jo hieman kokemusta B2B-palvelumyynnistä, uusasiakashankinnasta ja mm. sosiaalisen median kautta tapahtuvasta markkinoinnista. Olet tuloshakuinen persoona ja mielellään kiinnostut alasta tai omaat kokemusta brändien ja markkinointiviestinnän parissa toimimisesta. Sinulla on halua kehittää yrityksen myyntiä ja markkinointia eteenpäin, ja haluat omalla työpanoksellasi vaikuttaa yrityksen myynnin kasvattamiseen ja saavutettaviin tuloksiin. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot.

 

Tarjoamme Sinulle:

  • Tilaisuutta päästä työskentelemään motivoituneeseen, lahjakkaaseen ja kehittymishakuiseen tiimiin
  • Mahdollisuutta päästä kehittämään yrityksen myyntiä ja markkinointia
  • Joustavan työympäristön ja modernit työskentelytilat Helsingin Albertinkadulla

 

Työ on kokopäiväinen.

 

Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja ja hakemukset:
worker@marker.fi